Clean Window kan gjøre hele vaskeprosessen med vårt teleskopsystem opp til ca 21 meter. 

Både vinduer og glatte fasader egner seg godt til denne metoden (glass, solpaneler, glatte plater/flater og malte tre vegger) Ta kontakt og vi finner en smart og rimelig løsning til deg enten du er en privat person, et sameiet eller en bedrift. Vi kommer til de fleste steder uten særlig utfordring og ofte uten bruk av dyre lifter. Bilen parkerer vi så nærme huset, bygget ditt som mulig. 

Grove betong vegger vaskes med høytrykk på en skånsom måte eller de kan bli « vasket» med Self Cleaning. Les mer om fasadevask. Er veggen, bygget for høyt til at vi kan utføre jobben fra bakken, vil lift måtte bli brukt. 

Hva vi trenger
Vi trenger tilgang til vann og strøm uttak når vi utfører vårt arbeid. Vi bruker mindre strøm enn en hårføner. Når vi skal vaske hos deg, enten innvendig eller utvendig, er det viktig at området rundt er ryddet for ting og tang, biler er flyttet om de sperrer for området som skal vaskes, terrassemøbler blir trekt litt vekk fra vinduer eller det området som skal vaskes, dytte skrivebord vekk slik at vi får en lett tilkomst osv. Dette for at vi ikke skal kunne skade dine eiendeler, røre dine ting og for at jobben vår skal gå raskere og lettere for oss.

Løpende informasjon til kunde
Vi vil informere deg fortløpende om vaske tidspunkt, eventuelle utfordringer, skader som blir oppdaget, skit på glasset som ikke lar seg vaske bort på en vanlig måte osv. Vi dokumenterer alt dette med bilder og finner en løsning sammen med deg.