Visste du at grønske, svartsopp og andre organismer bryter ned maling, tærer på fasadeplater, og spiser seg inn i betong?

Se prisliste »
Prislisten er veiledende. Ønsker du større eller mindre vask, ta kontakt med oss og vi finner den beste løsningen og prisen for din bolig eller ditt prosjekt.

Over tid bryter grønske ned de fleste overflater med unntak av glass og steinplater, Det er derfor viktig å få stoppet mose vekst en gang pr år! Clean Window AS  vil alltid prøve å finne den beste, mest nødvendigste, raskeste og rimeligste metoden for å gjennomføre det arbeidet som er nødvendig for å holde bygget ditt rent og uskadet. Clean Window elsker utfordringer og vi vil derfor finne alternative løsninger til deg som sørger for at du sparer masse vedlikeholdskostnader.

Om det er mulig vil vi prøve å unngå veisperring og lift leie, men i enkelte tilfeller ved ekstremt vanskelige tilkomst eller utfordrende fasade, må vi bruke lift.

 Clean Window har flere metoder for fasade vask

  1. Fasadevask med høytrykk – vanlig metode
  2. Fasadevask med teleskop – metoden kan brukes på enkelte fasader
  3. Fasadevask med Self Cleaning
    Self Cleaning er et miljøvennlig produkt vi påfører årlig på fasader og andre overflater, som gjør at overflatene rengjør seg selv uten høytrykksspyling hvert år. På denne måten unngår man skader fra høytrykkspyling. Dette gir lenger levetid på maling/slitasje og vedlikeholdsfrie fasader.

Det er spesielt på overflater med mye grønske og algevekst Self Cleaning fungerer. På sot, fett eller annen kjemisk forurensing er ikke effekten 100%.

Vaskegarantien ved en vedlikeholdsavtale sikrer at de plasser hvor SelfCleaner ikke virker, utføres tradisjonell rengjøring.

Self Cleaning metoden er miljøvennlig og skader ikke overflater eller omgivelser. Produktet trekker inn i fasaden, takstein og dreper alle røttene til mosen.

Privat, bygårder og næring

Clean Window vasker for både private og næring. Her noen eksempel bilder vi ofte møter på.

Svarte renner på bygget ditt? Har du ikke anledning til å bruke en formue på fasadevask i år? Ta kontakt tog vi vil finne et veldig godt og rimelig alternativ til deg. Clean Window har god erfaring med denne typen vask uten bruk av lift.