• Clean Window markedsfører seg som svært rimelig og effektivt, hva er bedre i forhold til andre som vasker vindu, eller om jeg gjør det selv?
  Clean Window-metoden er den raskeste uansett! Vi gjør hele vaskeprosessen i en operasjon med teleskop stenger opp til 24 m som tilsvarer 7 etasje og vi har ikke behov for lift.
  Dette gjør selvsagt til at vi har lavere kostnader enn andre som betyr lavere pris til deg!
  Andre vindusvaskere bruker 2-3 ganger lengre tid da de vasker i to operasjoner på gamle metoden med lift, børste, såpe og nal.

  Alle som har prøvd å vaske vinduene selv har erfart hvor vanskelig det er å få vinduene rene, skjolde fri og hvor lang tid det tar.

  - Bestilling av vask ved minimum 3 naboer til samme dag
  KUN 990,-

  Vi sparer transportkostnader og tid med å ikke å forflytte oss for mye og kan derfor gi denne gode prisen til dere som bor i samme gate, område.
  Snakk med de rundt deg og få dem med deg på dette fantastiske tilbudet. Send forespørsel og informer oss om antall naboer.
  Vi svarer deg raskt.

  - Eneboliger/ leiligheter >250 m2
  KUN 1590,-
  (Dette er prisen om du ikke klarer å samle flere naboer, men dette er uansett en fantastisk rimelig pris! )

  - Store hus/Borettslag/Næringsbygg
  <250 m2
  Fra kr 2490,-

  Send en forespørsel og vi gir en rask positiv tilbakemelding på pris.
 • Må jeg være hjemme når dere vasker?
  Nei, det trenger du som regel ikke, men om du er hjemme er det veldig hyggelig:-)
  Så lenge vi har de praktiske oppdragsdetaljene som vi behøver, vasker vi dine vinduer.

 • Hvorfor trenger dere ingen befaring før vask?
  Vi trenger ikke å ha en befaring på huset ditt så lenge vi vet adressen, hus nr, etasje, terrasser, hvor stort huset ditt er, om tilkomsten til huset ditt er bra og evntuelt hvor langt fra huset må vi parkere. Vi beregner pris ut fra kvadrat meter på huset ditt, ikke pr 2m vindu som er vanlig.
  Det er derfor viktig at du bestiller rett størrelse på huset/leiligheten din på vår bestillings side.
 • Hvordan renser Clean Window vannet og hvorfor er dette nødvendig?
  Det "normale" vannet som renner fra springen hjemme, har høyt Kalsium og Magnesium innhold på grunn av vannets "transport "i gamle vannrør av jern. I Norge i dag har vi et hovedvannnett som er 47.000 kilometer langt, og en høy grad av dette vannettet er av gammelt ledningsnett (mer enn 20 år gammelt). Det vannet som kommer ut av springen er påvirket av hovedledningsnettet og grunnvannets forekomster som har med høyt innhold av Ka og Mg. Disse grunnstoffene gir såkalt "hardt vann", som vil avleire et belegg på vindusoverflaten når det vaskes. Dette er grunnen til at andre må bruke nal for å fjerne belegget etter vask. Dette unngås ved Clean Window-metoden, siden vi fjerner Ka og Mg gjennom omvendt Osmose rensing (spesial filtrering), og samtidig varmer vannet opp til en ideell vasketemperatur, 70 grader.
 • Egner vindusvasken seg på gamle hus hvor det er viktig å ta vare på vinduene?
  Ja! Metoden egner seg veldig bra til gamle ærverdige vinduer. Det rene vannet vil kun vaske vekk gammel skit og gamle såperester. Dette sliter ikke på vinduene, tvert i mot!

 • Hvordan kan Clean Window være sikker på at produktet er miljøvennlig og helt allergifri?
  Clean Window bruker kun vann som blir renset ved bruk av omvendt osmose. Omvendt osmose prosessen renser ut salt, Kalsium og andre mineraler fra vannet. Prosessen foregår helt uten bruk av verken såpe eller kjemikalier.

  Clean Window er derfor 100 % miljøvennlig.

 • Hvor raskt kan Clean Window vaske fra bestilling til gjennomføring?
  I motsetning til konkurrenter, trenger vi ingen forhåndsbefaring og en masse detaljer angående type vindu osv. I det vi mottar en bestilling fra deg hvor du velger riktig hus kategori og info, vil vi sette opp en time til deg så raskt som mulig. Ved aksept/ordrebekreftelse, kan vi i utgangspunktet vaske hos deg innen 1-2 timer, men senest innen 14 dager.
 • Hvor ofte bør jeg vaske vinduer?
  Alle vinduer bør ha minst 2 utvendig vask i året. Bor du i et område nær motorvei eller mye trafikk, er det kanskje nødvendig med 3-4 ganger i året. Hus i kystnære områder med sjøvann i luften, trenger 3-4 ganger i året. Men alt koker ned til om du ønsker at vinduene dine som er med på å representere din bolig skal skinne og se rene ut og slippe inn lyset.
 • Trenger dere stor plass og veisperring ved vask?
  Nei, det trenger vi normalt ikke, kun i få tilfeller! Vi trenger bare å parkere bilen i nærheten av det aktuelle huset, bygget. Clean Window har 2 x 100 meter lange slanger og er ikke til hinder for noen.
 • Hvordan betaler vi?
  Vi bringer betalingsterminal ved vask. Det er ønskelig for oss at det betales med Bank Axept på betalingsterminalen om det er mulig for deg. (Visa kort fra banken din) Om du ikke er hjemme ved utvask, sendes faktura.
 • Vi er et borettslag. Kan vi få en samlet rabattert pris på alle enhetene?
  Ja, det vil dere selvsagt få! Ta kontakt og informer om borettslaget og antall enheter og vi gir en snarlig tilbakemelding.
 • Jeg ønsker å få vasket huset, leiligheten min. Får vi rabatter om jeg klarer å samle minst 3 naboer som også ønsker å få en utvendig vindusvask samme dag?
  Ja, det gjør dere. Minimum 3 kunder 990,- kr. Vi sparer som sagt både transportkostnader og tid og kan derfor gi denne fantastiske gode prisen til hele gaten. Få med deg alle snille naboer, sure naboer, vanskelige naboer og fantastiske naboer og vi kommer;-)

  Får du med deg 10 naboer vasker vi ditt hus gratis!
 • Vi har glass rekkverk rundt terassen og solpanel på taket. Kan dere vaske dette også?
  Ja, det kan vi selvsagt. Denne type vask også er perfekt på solpanel!
  Send forespørsel og vi gir deg en god pris.
 • Tar dere i mot hytte kunder? Vi har hytte i Myrkdalen!
  Ja, men her vil vi nok planlegge litt. Samle sammen flere hytte naboer og vi vil komme. Her kan vi også gi kvantums rabatter. Både Kvamskogen, Voss, Myrkdalen er aktuelle steder som vi ønsker å tilby vår tjeneste.