Clean Window gjør hele vindusvasken i én operasjon med supert resultat. Ingen kjemikalier og ingen såpe – bare Clean Windows!

Se prisliste »

Vår metode går ut på kun å bruke renset, oppvarmet mineralfritt vann (kalk fritt vann) og vi er derfor 100 % miljøvennlig!

Det rensede vannet vasker vekk kalk rester, skitt, støv og gamle såperester som sitter i porene på vinduene. For hver vask vil porene tømmes litt og litt, og framstå som blankere enn noen gang. Rutene tørker av seg selv og etterlater ikke verken striper eller skjolder, kun en skinnende overflate. Vår metode egner seg også veldig godt til gamle verneverdige vinduer da vasken ikke gir noen slitasje.Clean Window-metoden er 2-3 ganger raskere og bedre enn andre vindusvask systemer, fordi vi gjør vaskingen i èn operasjon, som igjen gir lave kostnader for oss. Den tradisjonelle vindusvask metoden med lift, børste, såpe og nal i to operasjoner gjør vaskeprosessen både tidkrevende og mye dyrere for deg.

Vi bruker teleskopstenger opptil 21 m. Vi kommer til de fleste steder uten særlig utfordring. Bilen parkerer vi så nærme huset, bygget ditt som mulig. Lift er derfor normalt ikke nødvendig for oss å bruke og jobben vår blir da mer enkel, mer effektiv og mye rimeligere for deg. Vi kan vaske dine vinduer selv når det er kaldt ute eller regner. Systemet håndterer alle salgs vinduer og fasonger. Sprosser trenger ikke å demonteres, systemet klarer å vaske rent på baksiden av sprossene.

Vi trenger tilgang til vann og strøm uttak når vi skal vaske hos deg. Vi bruker mindre strøm enn en hårføner. Skal vi vaske dine innvendige vinduer, må du rydde unna ting og tang som står i vinduskarmen og har du et skrivebord som står langs vinduet, flytt dette bare litt vekk slik at vi får en lett tilkomst. Dette for at vi ikke skal røre dine ting og for at jobben vår skal gå raskere.

Malingflekker, silikon og kalk flekker, renner på vinduet/glasset
Har du malingflekker, silikon flekker, kalk flekker/striper, kan vi fjerne dette også. Kalk flekker sees som hvilte slør, flekker eller renner på vinduet/glasset. Disse kalk flekkene kan ikke vaskes bort med en vanlig vindusvask, men vi kan fjerne dem med et ekstra tillegg i prisen. Vi informerer deg fortløpende når vi utfører vasken hos deg og så kan du selv velge om dette er noe du ønsker å få fjernet.